Bathmenseweg 35Kerk lettele
7434 PX Lettele

telefoon: 0570-551269
secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkbalans:  NL 75 RABO 0146203798
Misintenties: NL 30 RABO 0163837074

Openingstijden van de kerk: De kerk is elke dag open van 9 uur tot 16.00 uur.


 Aswoensdag,
Woensdag 26 februari om 19.00 uur, eucharistieviering, W. Boerkamp, R. Kl. Swormink, A. Aarnink, Jurre de Brouwer en Anne Pleizier.

Gauthier de Bekker,dekker
Donderdag  27 februari om half 8 in de pastorie van de Nicolaas kerk, is er kennismaken met Gauthier de Bekker.


Kruiswegmeditatie,kruisq
Op woensdag 4 maart om 19.15 uur en de daaropvolgende woensdagavonden zal in de 40-dagentijd een kruiswegmeditatie worden gehouden in de sacristie. Een tijd van bezinning en voorbereiding op Pasen. 

Sobere maaltijd,
Op woensdag 18 maart om 18.00 uur kunt u weer deelnemen aan een sobere maaltijd met soep en zelfgebakken brood in de pastorie.maaltijd Tijdens de maaltijd gaan we het ook hebben over het thema van de Vasten ”Werken aan je toekomst”. Aansluitend is er ook gelegenheid om mee te doen met het bidden van de Kruisweg in de sacristie om 19.15 uur. U bent van harte uitgenodigd en kunt zich opgeven voor de broodmaaltijd bij Diny Meijerink. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 551244.


Sacrament van het H. Vormsel,vormsel
Op zaterdag 28 maart zal in de H. Nicolaas kerk te Schalkhaar een feestelijke eucharistieviering plaatsvinden. Rector Patrick Kuipers vormheer van het aartsbisdom Utrecht gaat aan 12 vormelingen uit de parochie het sacrament van het Heilig Vormsel toedienen. De namen zijn: Marit, Guus, Roos, Mendy, Laura, Kiki, Anneloes, Anne, Maaike, Milan, Else, Stef.


Vastenactie,
Thema Vastenactie 2020: “Werken aan je toekomst.” Dit project laat zien hoe belangrijk het is dat kinderen niet alleen naar de basisschool kunnen, maar ook een vervolgopleiding kunnen krijgen om een vak te leren. Wees daarom solidair en steun dit project! Dat vergroot hun kansen op werk, waarmee ze een redelijk inkomen kunnen verdienen.

Actie Kerkbalans,
De meeste enveloppen zijn weer binnengekomen. Dank aan de bezorgers van `T Zout die de enveloppen rondgebracht en weer opgehaald hebben. Natuurlijk past ook een dankjewel aan iedereen die een bijdrage aan de Kerkbalans 2020 heeft gegeven.

Luiden Kerkklokken,
Na een proefperiode van een jaar is in overleg besloten op 1 april de klokken zoals voorheen weer een half uur voor de dienst te laten luiden. 

Gedachteniskruisje,
Riky Westerbeek heeft de afgelopen 10 jaar vele gedachteniskruisjes gemaakt met teksten erop in kalligrafie schrift. Zij stopt hiermee. Hartelijk dank daarvoor!!

Overleden,antoon
Op zaterdag 25 januari is op 91 jarige leeftijd overleden Bernard Huis in `t Veld.
De uitvaartviering en begrafenis heeft zaterdag 1 februari jl. plaats gevonden.
Op vrijdag 31 januari is op 93 jarige leeftijd overleden Joop Kleine Koerkamp. De uitvaartviering en begrafenis heeft vrijdag 7 februari jl. plaats gevonden. Zie verder bij: “Wij gedenken.”

 

Nieuws