Het zijn verwarrende tijden, er is veel onzekerheid nu het coronavirus ook Nederland in zijn greep heeft. Onze overheid doet haar uiterste best alles zoveel mogelijk in goede banen te leiden. Dat betekent dat heel veel niet meer kan. Juist de contacten van mens tot mens mogen slechts onder strikte voorwaarden plaatsvinden, om verdere verspreiding te voorkomen.

faith 3772000 1920Als kerk willen we er zijn voor elkaar. En juist nu is dat moeilijk. We laten niemand vallen en daarom laten we iedereen, die daar behoefte aan heeft, weten dat we er zijn met een luisterend oor. We kunnen u weliswaar niet persoonlijk komen bezoeken, maar we kunnen wel met u bellen bijvoorbeeld. Wilt u graag uw verhaal kwijt nu u de deur niet uit mag, komen de muren op je af omdat je als gezin ineens op elkaars lip zit nu de scholen gesloten zijn, er thuis gewerkt wordt of er helemaal niet gewerkt kan worden, of heb je er gewoon behoefte aan even de stilte te doorbreken, dat kan. We zijn er voor u, voor jou.

Via de website van onze parochie en via het parochieblad kunt u met de secretariaten contact zoeken en treft u de telefoonnummers van de leden van het pastoraal team aan. Er zijn naast het pastoraal team ook veel hartelijke vrijwilligers, die normaal gesproken mensen bezoeken en die van harte bereid zijn eens met iemand te bellen. Schroom niet, maar laat het ons weten.

Het pastoraal team parochie H. Lebuinus, mede namens alle bezoekers in onze geloofscentra