Schrijf u in op onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt tussen twee edities van 't Zout

Van zaterdag 16 tot en met zondag 24 september is het weer Vredesweek. De deelnemende organisaties en vrijwilligers hebben voor de Deventer Vredesweek 2023 gekozen voor het thema: ‘Vrede verbindt Deventer’.

Dit jaar in de Deventer Vredesweek met name activiteiten waarmee mensen kennis kunnen maken met stadsgenoten met een andere achtergrond. Het is in de ontmoeting dat we elkaar leren kennen, en wederzijdse interesse en respect ontstaat. Dus: doe mee en kom uit je bubbel!

We voelen ons gesterkt in onze overtuiging dat ontmoeting en verbinding kan bijdragen aan vrede door de uitspraak van koning Willem Alexander:

Vrede op aarde begint heel dichtbij. Thuis. In de straat. In de buurt. Op de club. In eigen dorp of stad. Ieder kan, op zijn of haar eigen manier aan die vrede bijdragen door verbindingen te zoeken.

U vindt HIER alles gegevens over de Deventer Vredesweek 2023

Vredesvlag

We starten weer zondag 10 september. Alle gezinnen zijn van harte welkom. Bij uitzondering niet in de Parochiekerk Broederen, maar in de H.Nicolaaskerk in  Schalkhaar.. Het is deze zondag ook het feest van Maria van Frieswijk.
We starten om 10.30 met de eucharistieviering. Iedereen is van harte welkom op deze mooie feestdag!

Gezinszondagen 23 24 flyer A5