Schrijf u in op onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt tussen twee edities van 't Zout

vlaghalf
Bathmenseweg 35, 7434 PX Lettele.
telefoon: 0570-551269
secretariaat: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkbalans:  NL 75 RABO 0146203798
Misintenties: NL 30 RABO 0163837074

Openingstijden van de kerk: De kerk is elke dag open van 9 uur tot 16.00 uur.
 facebook     youtube  Mee kijken of later terug kijken.  

 


Kerkdiensten van deze week in Lettele,
 Lettele, woensdag 22 maart om 19.00 uur kruiswegmeditaties,
Lettele, vrijdag 24 maart 9.00 uur, eucharistieviering, voorganger pastor Fons Zandbelt. 
Schalkhaar, zondag 26 maart 10.30 uur, eucharistieviering,  voorganger R. Cornelissen en M. Brinkhuis, Brugkoor.


Kruisweg,
Een bijzonder verhaal, vandaag was ik bij iemand thuis en ik kreeg dit verhaal te horen. Verhaal komt nog.
Maar wie weet wat dit is, en wie had deze bij zich.

kruiswegstaties goed
Dit leren boekje met de kruisweg kregen de Katholieke Canadezen Militaire mee, dit boekje was beter tegen het water bestand en gemakkelijker om bij hen te dragen. Ze had dit gekocht in een antiekzaak in Dedemsvaart in 1960.


Meditatief wandelen,wan
Sinds een aantal jaren wordt er in de bossen tussen Bathmen, Okkenbroek en Lettele één keer in de maand meditatief gewandeld onder de bezielende leiding van ds. Gert Wijnstok. U bent van harte welkom om op elke eerste vrijdag van de maand mee te wandelen van 10.00 -11.45. Zie voor meer informatie en hoe u zich kunt opgeven blz. 13 in 't Zout.

 


Dopelingen,
Op zondag 27 november jongstleden zijn door het Heilig Doopsel in onze parochiegemeenschap opgenomen Jelte Bloemenkamp, Ruud Haarman en Tessa Hazewinkel. Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar de ouders en kinderen. Dat zij onder Gods zegen mogen opgroeien in een liefdevolle omgeving.


In de vastentijd is er op woensdagavond een kruisweg meditatie in de Nicolaaskerk Lettele.
Gedurende de vastentijd zijn er kruisweg- meditaties in onze kerk op woensdag 1, 8,15, 22 en 29 maart om 19.00. Op Goede Vrijdag 7 april is de kruiswegmeditatie om 15.00 uur.  U bent van harte welkom om bij deze momenten van bezinning aanwezig te zijn.kerk 1935.2

Op de achterkant van een kruisje de kruiswegstaties


Vastenactie,
Het thema voor de vastenactie is dit jaar "Mensen onderweg". De vastenactie kijkt dit jaar om naar mensen die hun huis hebben verlaten vanwege bijvoorbeeld oorlog, natuurrampen, of politieke situaties. De vastenactie wil deze mensen ondersteunen in hun levensonderhoud. In het bijzonder willen ze dit jaar omkijken naar vluchtelingen in Zuid-Sudan. Ook wij kunnen hierbij helpen door te geven aan de collecte achter in de kerk. Tijdens de vastentijd staan na elke weekend viering en na de vrijdagmorgen viering de collectebussen voor deze actie achter in de kerk,
Over het thema van dit jaar is meer informatie te vinden op www.vastenactie.nl


Overleden,
Op 22 januari 2023 is Anton te Riele op 89-jarige leeftijd overleden, maandag 30 januari 2023 heeft de uitvaart plaats gevonden, waarna Anton op het kerkhof van Lettele is begraven.
Donderdag 2 februari 2023 is Tonny Zandbelt overleden op 84-jarige leeftijd. Op woensdag 8 februari 2023 heeft de uitvaart plaats gevonden en is Tonny begraven op het kerkhof van Lettele.


QR-code voor collecte en plaatsengeld,
We hebben niet meer altijd contant geld bij ons. In onze kerk is het daarom binnenkort mogelijk om in de kerk voor plaatsengeld en collecte een bijdrage te doen via een QR-code. Op het eind van de banken gaan wij de QR-code plaatsen. U kunt deze code scannen met uw telefoon en via mobiel bankieren uw bijdrage overmaken.

29 april-6 mei: Bisdombedevaart Lourdes,
De eerste informatiebijeenkomsten zijn al geweest en er zijn al een flink aantal aanmeldingen voor deze bedevaart. Maar er is ook nog plaats voor u en voor jou! Want het wordt weer een prachtige reis met de bus en TGV naar Lourdes, die bijzondere plek waar de hemel en de aarde elkaar lijken te raken. Heb je wel belangstelling maar twijfel je nog of deze reis geschikt voor je is, of als de prijs misschien een bezwaar is, neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Mariet Kruit, 06-11 193471, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Anja van Reem, 06-28 38 5408, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Truus Albers, 06-40987410, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lammie In ’t Veld, 06-57 03 81 76, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Lourdes Grot Webcam,lourdesgrot
TV Lourdes is de officiële Live TV webservice van de Heiligdommen van Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Webcambeelden uitzenden 24 uur per dag, 7 dagen per week, rechtstreeks vanuit Lourdes.

 


Gedachte,
Glimlach….. Open je ogen….. Leef….. Ga door.
Herinner je mijn leven,
Treur er niet over, dat ik er niet meer ben.
Maar wees er blij over, dat ik een plaats had in je leven.

Tonny Zandbelt-Groot Lipman, geboren 11-02-1938, overleden 84 jaar op  02-02-2023. kaarsje
Anton te Riele, geboren 28-11-1933, overleden 89 jaar op 22-01-2023.

Zie verder bij overleden.

Nieuws

Heilige Lebuinus Parochie...

1842
De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel dingen gaan veranderen....
Lees meer