%20" async>
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Bathmenseweg 35, 7434 PX Lettele.Kerk lettele
telefoon: 0570-551269
secretariaat: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkbalans:  NL 75 RABO 0146203798,  Misintenties: NL 30 RABO 0163837074. 
Openingstijden van de kerk: De kerk is elke dag open van 9 uur tot 16.00 uur.

                                             facebook   youtube 


Zaterdag 16 januari om 19.00 uur, eucharistieviering in de Nicolaaskerk Lettele,
voorganger G. Bekker, 


Korte gebedsviering op woensdag morgen. 
In verband met de lockdown door de corona pandemie wordt er met ingang van woensdag morgen 20 januari a.s. voorlopig door een aantal facebook1vrijwilligers weer iedere woensdag om 9.00 uur een korte gebedsviering gehouden. Deze is te volgen via de kerkradio en live op facebook ook later op de dag te zien zijn via de website van onze Nicolaaskerk Lettele.


Gebedsweek, "Blijf in mijn liefde",  gaat niet door, kijk live op  Kerkdienstgemist.nlbol
Naar aanleiding van de persconferentie door premier Rutte, hebben de pastoraal voorgangers Hanneke Overduin en Lonneke Gunnink geadviseerd om de oecumenische vieringen op dinsdag 19 januari in Okkenbroek en woensdag 20 januari in Lettele niet door te laten gaan. De openingsviering is in Bathmen op zondag 17 januari om 10.00 uur, gaat wel door en is on-line te volgen. De week van gebed wordt zaterdagavond 23 januari om 19.00 uur in Bathmen afgesloten met een vesperviering; voorganger is Ben Besselink. Er mogen hier geen kerkgangers aanwezig zijn. Alle viering zijn via de livestream te volgen tik op:   bathmen


Reserveren viering,
U kunt hier online reserveren voor de vieringen in onze kerken. De reserveringen worden zaterdagmiddag rond 16.00 uur afgesloten.
65(Kies een viering, vul naam en alles in,  Versturen)


Iedereen is welkom elke vrijdag om 9.00 uur.fons zandbelt
Eucharistieviering door pastor Fons Zandbelt, u hoeft zich voor door de weekse vieringen niet vooraf aan te melden. Dit is ook te horen via de kerkradio.

 


Rondom de kerststal 2020,
Het is ons gelukt om een 'Rondom de stal' te organiseren volgens de huidige Corona-maatregelen. U kunt tijdens de kerstdagen online kijken naar 'Rondom de stal 2020' via de volgende link:    youtube    kerst stal

Daarnaast kunt u 1e of 2e kerstdag (met uw kind(eren) de kerststal bekijken in de kerk via een aangegeven, vaste looproute. 1e kerstdag is de kerk hiervoor open van 11.30 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 15.00 uur. Op 2e kerstdag is de kerk open van 11.30-12.30. We verzoeken u rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Voor alle kinderen ligt er een kleurplaat en kaarsje klaar om mee te nemen. We wensen u alvast een zalig kerstfeest!
Groet, Tessa en Noortje


Kerkbalans, balans
Van zaterdag 15 januari tot 30 januari 2021 doen kerken mee aan de Actie Kerkbalans. Voor iedereen is de kerk op één of andere manier van waarde. U ontvangt een envelop met het verzoek bij te dragen aan onze Lebuinusparochie. Wij hopen te mogen rekenen op een ruimhartige bijdrage, om belangrijke taken te kunnen blijven vervullen.


 Vormselviering,vormsel
Op zaterdag 10 oktober hebben 12 kinderen, uit Lettele, Bathmen en Deventer het H. Vormsel ontvangen. Een leuke groep, jongens en meisjes die goed meededen tijdens de voorbereiding. Hierbij werden wij meerdere keren ondersteund door Mare Brinkhuis. De Coronacrisis kwam en alles werd anders. Op 9 oktober zijn we nog één keer bij elkaar gekomen voor een opfrisbijeenkomst. Mooi om te merken dat de kinderen gelijk weer klikten met elkaar, ondanks de langere tijd die er tussen had gezeten. Een mooie vormselviering, toegediend door Vicaris Ronald Cornelissen. Het prachtige, enthousiaste jongerenkoor 'Magnificent' verzorgde de zang o.l.v. Rob van den Berg. Bijzonder was dat alleen de kinderen en hun eigen gezin bij de viering aanwezig konden zijn. De viering was te volgen via de Livestream. Nogmaals jullie allemaal, ‘Gefeliciteerd!'. Wij wensen jullie een mooie en liefdevolle toekomst met de kracht van de H. Geest. Debby & Marthy


Voedselbank,voedsel
In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbank Deventer helpt wekelijks ruim 200 gezinnen en delen een voedselpakket uit. Ook vragen ze om Douwe Egberts punten. De kratten en een bus voor de koffie/theepunten staan vanaf 29 november achterin het kerkportaal.


Vrijwilligers bedankt!kerk
Vrijwilligers worden niet betaald. Voor de kerk zijn vrijwilligers onbetaalbaar en van onschatbare waarde. Wat zou een geloofsgemeenschap zijn zonder vrijwilligers. Daarom willen wij als werkgroep pastoraat en coördinatoren iedereen die op welke wijze dan ook vrijwilligerswerk doet hartelijk dank zeggen voor het vele werk in het afgelopen jaar. Behalve tijd, heeft het bij u ook zeker veel voldoening gebracht. Daarom nogmaals dank voor je inzet en de bewezen diensten in welke vorm dan ook voor onze.


 Jubileum "Voce Magna"  15 november 9.00 uur eucharistieviering, voorgangers, vicaris R. Cornelissen, video koor
Op zondag 15 november viert het gemengde koor Voce Magna haar 50-jarig jubileum. In de viering om 9.00 uur staan we stil bij jubilarissen die vanaf het eerste uur lid van het koor zijn geweest. Twee leden zijn 25 jaar lid en één lid is reeds 60 jaar koorzanger in kerken in ons bisdom. Onze dirigent neemt na 27 jaar dirigeren helaas afscheid van het koor.  Wil je erbij zijn reserveren voor deze viering. Hier een aantal foto van deze viering,  foto   videos


 Iedereen kan in het weekend de Eucharistieviering om 10.30 uur live meekijken op  Youtube.com RK-overijssel zuidwest  .


We blijven maar zoeken naar woorden want we weten niet hoe het is.
Maar we willen ieder laten weten, dat we aan jullie denken. 
Tonnie Westerbeek, overleden 88 jaar op 23 december 2020,kruisje10
Piet Huijsmans, overleden 89 jaar op 20 oktober 2020, 
Conny de Bakker-van der Horst, overleden 74 jaar op 15 oktober 2020, 
Anton ten Have, overleden 97 jaar op 13 augustus 2020,

Willy Obdeijn, overleden 85 jaar op 7 augustus 2020,
Joop Zwiers, overleden op 29 juli 2020, 
Renë te Riele, overleden 56 jaar op 27 juni 2020,
Wim Westerbeek, overleden 83 jaar op 26 mei 2020,
Trees Brinkman-Oosterhuis, overleden 73 jaar op 15 mei 2020,
Ben van Oldeniel, overleden 83 jaar op 4 april 2020,
Diny Obdeijn-Walraven, overleden 81 jaar op 1 april 2020,

Nieuws