vlaghalf
Bathmenseweg 35, 7434 PX Lettele.
telefoon: 0570-551269
secretariaat: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkbalans:  NL 75 RABO 0146203798
Misintenties: NL 30 RABO 0163837074

Openingstijden van de kerk: De kerk is elke dag open van 9 uur tot 16.00 uur.
 facebook     youtube  Mee kijken of later terug kijken.  

 


Kerkdiensten van deze week,
woensdagmorgen 25 mei 9.00 uur gebedsviering,
Hemelvaartsdag 26 mei, fietstocht en kerkdienst, 10.30 uur beginnen met de dienst in Okkenbroek.....Lees verder hier onder.

vrijdag 2
7 mei 9.00 uur, eucharistieviering, voorganger pastor Brumelhuis, ook via kerkradio.
zondag 29 mei 9.00 uur, eucharistieviering, voorganger pastor G. de Bekker en Hans te Boekhorst, assistenten Linde en Isis Somsen, koor Cantors.


Hemelvaartsdag 26 mei, fietstocht en kerkdienst,
Op 26 mei gaat het comité van de drie kerken, Bathmen, Okkenbroek en Lettele de jaarlijkse fietstocht organiseren. Na de fietstocht is er een viering in de kerk van Okkenbroek.  We starten de fietstocht in Okkenbroek om 8.15 uur en fietsen richting Lettele. Vandaar vertrekken we om 8.50 uur naar Bathmen. Vanaf Bathmen richting Okkenbroek is op 9.20 uur.  Zo rond een uur of 10 zullen we dan weer terug zijn in Okkenbroek. We zorgen dan dat er koffie en thee met iets lekkers erbij is om de inwendige mens weer alvast wat te versterken. 
Daarna gaan we om 10.30 uur beginnen met de dienst, voorgangers zijn: ds. Gert Wijnstok en diaken Marc Marc Brinkhuis. U bent hartelijke welkom in Okkenbroek, ook als u niet fietst.


Meimaand Mariamaand en Moederdag,muziek
In de viering op zondag 8 mei gingen we de viering opluisteren met Maria liederen van het koor Voce Magna. In de viering is aandacht geschonken aan onze hemelse Moeder. Wij willen Maria danken voor de goede dingen in ons leven en haar vragen ons te helpen en te steunen in moeilijke tijden.
Vervolgens werd ook extra aandacht geschonken aan Moederdag onze aardse moeders. De dienst nogmaal bekijken zie verder.....

 


Dodenherdenking op 4 mei om 19.30 uur, bij het monument op het kruispunt.krans
Dit jaar is het thema: Vrijheid in verbondenheid.
We nodigen we iedereen uit om aanwezig te zijn bij de dodenherdenking op 4 mei bij het monument op het kruispunt in Lettele.
Gelukkig kan het weer, samen komen om stil te staan bij de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en ook alle slachtoffers van oorlogen en geweld waar dan ook ter wereld. Om 20.00 uur zijn we samen 2 minuten stil, zingen we het volkslied en volgt de kranslegging. Aansluitend kunt u de roos die u bij aankomst krijgt of uw eigen bloemen bij het monument plaatsen.
Na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken bij café restaurant De Koerkamp.


 

Lintjesregen 26 april in de Lebuinuskerk te Deventer,DSC 9387k
Ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander reikte burgemeester Ron König op dinsdagmorgen 19 Koninklijke Onderscheidingen uit in de Lebuïnuskerk in Deventer.
Voor ieder persoon werd ruimschoots de tijd genomen. Er werd stilgestaan bij de verdiensten die ze jarenlang, meestal belangeloos, ten behoeve van de gemeenschap hebben gedaan. In deze bijeenkomst ging het niet om status, diploma’s, macht of een dikke bankrekening. Nee, op deze ochtend werden mensen met een warm hart van goud in het zonnetje gezet. Lees verder


Sobere maaltijd,
Op woensdag 30 maart werd in de keuken van de pastorie een sobere maaltijd gehouden. Een periode in de 40-Dagentijd van bezinning en soberheid. Ook de tijd van broederlijk delen, letterlijk en figuurlijk.
Op blz. 16 en 17 een verslag


Kerkbalans,
De afgelopen maanden is de actie kerkbalans weer gestart. Met de toezegging en al wat binnen is zitten we op een bedrag van
€ 22.160, - Wij willen degene die hieraan heeft meegewerkt en allen die hebben toegezegd hartelijk danken voor deze ondersteuning.


Vastenactie 2022,
Deze collecte heeft een mooi bedrag van € 169,13 opgebracht. Alle goede gevers hartelijke dank hiervoor.


Pater Jan Brinkhof,jan
In mei aanstaande is pater Jan Brinkhof 40 jaar werkzaam in Peru. Hij vindt dit een mooie gelegenheid om iedereen te bedanken, die hem de afgelopen 40 jaar heeft gesteund, zowel in gebed als financieel. Ook wil hij iets vertellen over zijn werkzaamheden daar. (Zie deze brief en lees verder.)

 


Lourdes Grot Webcam,lourdesgrot
TV Lourdes is de officiële Live TV webservice van de Heiligdommen van Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Webcambeelden uitzenden 24 uur per dag, 7 dagen per week, rechtstreeks vanuit Lourdes.

 


Mooie Woorden,
Er wonen mensen in de hemel, Die je soms graag zou willen zien.lucht

Al is het maar voor heel even, al kon het maar een minuutje of tien.
Nog ene keer een berichtje sturen, nog enen keer een laatste zoen.
Soms is het gemis zo overweldigend en is het verdriet haast niet te doen.
Toch zijn deze mensen altijd bij je, al is de afstand naar de hemel nog zo groot.
In je hart kun je altijd samen zijn… Want liefde stopt niet bij de dood!

Mies ten Have-Jansen Holleboom,  overleden donderdag 7 april 2022,
Diny Huis in ’t Veld, overleden maandag 24 maart 2022,

Ben Buurman, overleden op 23 februari 2022
Erik Zandbelt, overleden maandag 29 november 2021,
Gerda Zwijnenberg-Hulman, overleden dinsdag 16 november 2021,
Mariet Obdeijn-Schiphorst, overleden 82 jaar op 18 juni 2021,

Johan Obdeijn, overleden 80 jaar op 23 maart 2021,
Zie verder bij overleden.