Welkom op woensdagmorgen in de H.Nicolaaskerk in Lettele!
Vanaf 21 juli a.s. bent u wekelijks om 09.00 uur welkom in de kerk.
Natuurlijk houden we ons samen aan de coronaregels die nog gelden, maar na anderhalf jaar ‘uitzenden’ via de kerktelefoon en Facebook willen we u graag ook ontvangen. Aanmelden is niet nodig.
Aan het begin van de coronapandemie zijn we als werkgroep begonnen met gebedsdiensten: korte momenten van overdenking op de woensdagmorgen om 09.00 uur. Een gebedsdienst duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. We weten dat veel mensen ons hebben gevolgd. Nu willen we een volgende stap maken en samen met Lettele bekijken of de behoefte blijft. Daarover later meer. Voor nu: van harte welkom!

Frans Brinkhof, Maria Aarnink, Marlies ter Horst, Marijke de Brouwer, Elsbeth Wubbe, Annie Aarnink en Anne Marie van Oldeniel

 

Na de recente versoepelingen kunnen we wel de eucharistie vieren op vrijdagochtend in de vergaderruimte van de Broederenkerk. De ruimte wordt op vrijdagochtend ingericht als kapel. De viering begint zoals gewoonlijk om 9.00 uur. We zorgen voor genoeg ventilatie.
Wie wil, is welkom bij de ingang van het Broederensecretariaat op vrijdagochtend!

Met ingang van dit weekend versoepelen de Nederlandse bisschoppen de Coronaregels in de kerken.

De mondkapjesplicht vervalt in de kerk. We houden wel nog anderhalve meter afstand!

Meezingen mag helaas nog niet, maar de koren mogen wel weer met meer zangers zingen als zij voldoende afstand kunnen houden.

U hoeft niet meer te reserveren voor de vieringen. U moet zich wel nog  melden bij binnenkomst.

We zijn erg blij dat we hiermee weer een stuk dichterbij normaal komen!