Op zondag 4 oktober begint om 19.00 uur het traditionele Kevelaerlof in de basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte. Door het coronavirus is de jaarlijkse bedevaart naar het Mariabedevaartsoord Kevelaer helaas niet doorgegaan.

Wel is pastoor Cornelissen samen met de broedermeesters Ben Lokate en Freddy Hondeveld op de dag dat de bedevaart gehouden zou worden, zaterdag 5 september, naar Kevelaer gegaan. Om 10.00 uur hebben ze de Eucharistie gevierd in de basiliek van Kevelaer. Daar heeft pastoor Cornelissen de bedevaartkaars gezegend en ontstoken. Na de viering is de kaars plechtig naar de Genadekapel gedragen. Daar is gebeden voor de vele intenties vanuit Salland. In het bijzonder is gebeden voor allen die te lijden hebben onder het coronavirus en dat er snel een vaccin gevonden mag worden. Aansluitend heeft de kaars een plek gekregen in de Kaarsenkapel. Zo was Salland dit jaar toch nog even in Kevelaer.

En dat willen we ook graag met u vieren op die eerste zondag van oktober tijdens het Kevelaerlof in de basiliek van Raalte. Graag wel aanmelden via www.meevieren.nl en kijk dan bij Raalte - parochie H. Kruis en vervolgens bij de H. Kruisverheffing.

Welkom.

Kevelaer 2020 1Kevelaer 2020 2Kevelaer 2020 3Kevelaer 2020 4