Het Aartsbisdom Utrecht organiseert in 2023 opnieuw een diocesane bedevaart naar Lourdes. “Dit is alweer de vijfde keer en we hopen wederom met pelgrims uit alle parochies van het Aartsbisdom Utrecht te gaan – met kinderen, jongeren en volwassenen,” aldus de Diocesane Werkgroep Bedevaarten. De voorbereidingen voor deze lustrumbedevaart (die samen met het Huis voor de Pelgrim wordt georganiseerd) zijn inmiddels van start gegaan. Er zijn verschillende reismogelijkheden: per bus (27 april – 5 mei), TGV (29 april – 6 mei) en vliegtuig (29 april – 4 mei). Op de pagina Bisdombedevaart Lourdes 2023 vindt u steeds de actuele stand van zaken.Ook vanuit onze parochie gaat een groep mee.
De eerste informatiebijeenkomsten zijn al geweest en er zijn al een flink aantal aanmeldingen voor deze bedevaart. Maar er is ook nog plaats voor u en voor jou! Want het wordt weer een prachtiger reis met de bus en TGV naar Lourdes, die bijzondere plek waar de hemel en de aarde elkaar lijken te raken.
Heb je wel belangstelling maar twijfel je nog of deze reis geschikt voor je is, of als de prijs misschien een bezwaar is, neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Mariet Kruit             06 1119 3471      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Anja van Reem       06 2838 5408      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Truus Albers            06 4098 7410      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lammie In ’t Veld  06 5703 8176      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.