Thom Letteboer 0570-521380 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Frans van Vilsteren 0570-522044 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgens de nieuwe Europese betalingsregels zijn wij verplicht om u een aantal gegevens te melden met betrekking tot de automatische incasso, zoals uw unieke machtigingskenmerk en ons Incassant ID. Het incassant ID is: NL06ZZZ302696440417. Het machtigingskenmerk en het incassant ID worden beide vermeld op uw bankafschrift. Heeft u toestemming gegeven voor automatische incasso, dan worden deze rond de 25e van de door u opgegeven maanden afgeschreven van uw bankrekening.

De regeling waarbij periodieke giften in een notariële akte moeten worden vastgelegd is vervallen.  Een onderhandse akte is voldoende. De notaris hoeft NIET meer ingeschakeld te worden. De onderhandse akte die hiervoor gebruikt moet worden kunt u hier downloaden. Een uitgebreide toelichting vindt u op het formulier. Nadat deze door u ingevuld kunt  deze inleveren bij het parochiesecretariaat in een gesloten enveloppe met daarop vermeld "VERTROUWELIJK" T.A.V. VAN DE PENNINGMEESTER

 

Kerkbalans 2019                                                                    Toegezegd per 15-02-2020 € 39.500,=                             
Opbrengst actie kerkbalans 2018 Netto opbrengst 2018: € 43.455,45 
Opbrengst actie kerkbalans 2017 Het thema van Kerkbalans in 2017 was “Mijn kerk verbindt”. Op een bijzondere en vooral gezellige wijze hebben de kerken van Boerhaar, Olst, Wijhe, Wesepe en Boskamp dit ingeluid op zaterdag 21 januari! Thema van dit jaar was “Mijn kerk verbindt”. Dit jaar heeft de kerkbalans voor geloofscentrum Engelbert in totaal € 43.485,00 opgebracht! Dit is een daling van maar liefst 11 procent! Daar staat tegenover, dat vorig jaar er een stijging van 4 procent te zien was. De organisatie wil iedereen, alle gulle gevers en natuurlijk ook lopers, van harte bedanken voor hun gulle gaven en inzet! Financiële armslag is onmisbaar om ons geloofscentrum leefbaar te houden! Ook uw steun is hierbij hard nodig!
Opbrengst actie kerkbalans 2016 De actie Kerkbalans 2016 is voor de geloofsgemeenschap Engelbert wéér succesvol geweest. Voor Wijhe is er dit jaar € 37.192,40 en voor Boerhaar € 11.256,00 toegezegd. Voor Wijhe betekende dit een stijging van 4%! De ervaring leert, dat er later vaak nog wat extra stortingen binnen komen. Al met al een goede opbrengst; ook in het licht van de grote veranderingen die in 2015 plaats vonden.
Op deze plaats willen wij iedereen bedanken, die de enveloppen van de Kerkbalans rond heeft gebracht en weer opgehaald. Het is elk jaar weer een behoorlijke klus. Gelukkig mogen we elk jaar een beroep doen op een vaste groep vrijwilligers! Natuurlijk past een dankjewel aan iedereen, die een bijdrage aan de Kerkbalans heeft gegeven. Geld is voor een geloofsgemeenschap onmisbaar en draagt bij aan het voortbestaan van onze geloofsgemeenschap en parochie!
Opbrengst actie kerkbalans 2015  De actie Kerkbalans 2015 is voor locatie Wijhe wéér succesvol geweest! Na de eerste telling stond de stand op € 35.838,75; dat is ten opzichte van 2014 slechts 7,5% minder dan 2014! De ervaring leert, dat er later vaak nog wat extra stortingen binnen komen. Natuurlijk moeten we hier tegenover stellen, dat er dit jaar géén extra geldwervingsactie is gehouden. Ook zal de reorganisatie binnen onze Lebuïnus-parochie niet positief hebben bijgedragen aan de opbrengst. Dus terugkijkend heeft de Kerkbalans 2015 een bijzonder mooie opbrengst opgeleverd! Op deze plaats willen wij iedereen bedanken, die de enveloppen van de Kerkbalans rond heeft gebracht en weer opgehaald. Het is elk jaar weer een behoorlijke klus. Gelukkig mogen we elk jaar een beroep doen op een vaste groep vrijwilligers. Dit jaar werden op het laatste moment ook anderen ingeschakeld; geweldig was dat! Natuurlijk past een dankjewel aan iedereen, die een bijdrage aan de Kerkbalans heeft gegeven. Geld is voor een geloofsgemeenschap onmisbaar en draagt bij aan het voortbestaan van onze locatie en parochie! Op naar 2016!