De onderstaande groepen zorgen voor het beheer van de gebouwen, de collectes, de administratie et cetera.

Collectanten

Contactpersoon is Fien Minis, bereikbaar via het sevretariaat.

Stichting Cultuurfonds Broederenkerk

De stichting verzamelt financiele middelen met als doelstelling het in stand houden van de Broederenkerk aks cultureel monument.
Contactpersoon is Clemens .M. Hogenstijn, tel.0570-616307of < Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ledenadministratie

Ledenadministrateur is Frans Gieles, tel.0570-630761 of 06-124.15.777, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kerkewacht

Het gehele jaar door is de kerk op vrijdag en zaterdag geopend van 11:00 uur tot 16:00 uur, alsook opde eerste zondag van de maand van 12:00 tot 15:00 uur. Gedurende die openingsuren zijn er twee kerkewachten aanwezig, vrijwilligers die inlichtingen geven en antwoorden op de gestelde  vragen betreffende het kerkgebouw. Ook zijn er artikelen te koop zoals brochures, kaarsen, ansichtkaarten et cetera.

Contactpersoon: Marga Veenstra-Dijk, tel: 0570-612786, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klussengroep

Deze handige vrijwilligers zorgen voor het kleine onderhoud om de kerk na de grote restauratie van enkele jaren geleden in goede staat te houden.

Contactpersoon is Gide Minis, tel: 0570-616320, < Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tegelgroep

Sinds de grote restauratie is het mogelijk een vloertegel te kopen, te 'adopteren', met de mogelijkheid op de tegel een naam te laten graveren. De opbrengst komt ten goede van de Broederenkerk.

De contactpersoon is Cees Paauw: tel: 0570-545793, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tuinonderhoud

Naast de kerkbevindt zich een fraaie binnentuin met een monumentale boom en een Mariabeeld. Deze tuin is na de restauratie opnieuw ingericht. De tuin is te bezichtigen op de jaarlijkse Open Monumentendagen in september.

Contactpersoon is Anja Timmermans, tel. 06-30978956

Werkgroep kerstproject

Sinds 2015 wordt in de noordbeuk van de kerk gedurende de kerstperiode het kerstverhaal op interactieve wijze in beeld gebracht. Een grote groep vrijwilligers helpt mee aan de voorbereiding, opbouw, onderhoud en afbouw.

Contactpersoon is Gerard Heerius, tel. 0570-6167779.