bloemengroetGeloven doen we samen

Hier staan de werkgroepen die zorg dragen voor de gemeenschapsvorming in en rond de Broederenkerk

Programmaraad Broederen

Binnen deze groep worden allerlei nieuwe initiatieven bedacht om een breed publiek kennis te laten maken met de Broederenkerk en haar geloofsgemeenschap.

Contactpersoon is Ben Schotgerrits, tel. 06-45752587

Bloemengroet

Wekelijks wordt na afloop van de zondagsviering een boeket bloemen thius bezorgd bij een parochiaan van tachtig jaar of ouder of aan iemand die wel een opkikkertje  vanuit onze geloofsgemeenschap kan gebruiken. Aan de aanwezigen wordt gevraagd wie dit bloemetje bij de betreffende persoopn wil bezorgen. Veelal leidt dit tot ene gesprekje aan huis. Dit wordt door de betrokkenen zeer gewaardeerd.

Contactpersoon is Fien Minis, Tel.0570 – 616320 ofDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Creagroep

Deze mensen vervaardigen voorwerpen en verkopen deze bij speciale gelegenheden. Contactpersoon is Adeline Schotgerrits Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-23688636.

De (in de H. Hart kerk enkele jaren geleden door een zestal dames opgerichte) creaclub heeft op zaterdag 19 december 2015 voor de eerste maal in de Broederenkerk een verkoop van eigengemaakte artikelen gehouden. Sindsdien doet men dit vier tot vijf maal per jaar. De opbrengsten zullen steeds ten goede komen van de Broederenkerk.

Koffiegroep

koffieDe koffiegroep van de Broederenkerk schenkt na de zondagsviering een heerlijk kopje koffie of thee of limonade. Zo kunnen de parochianen op informele wijze met elkaar van gedachten wisselen. Velen doen dit ook.

De contactpersonen zijn de dames Marga (0570-612786) en Marieke (0570-6437350) Dijk.

Nieuwkomers

Nieuwe parochianen ontvangen een welkomstbrief met een pakketje informatie. Er wordt onder meer gevraagd of zij inderdaad parochiaan willen zijn en of zij het parochieblad 't Zout willen ontvangen. De ledenadministratie wordt hierop aangepast.

Contactpersoon voor de welkomstbrief is Lien Grave, bereikbaar via het secretariaat.Ledenadministrateur is Frans Gieles, tel. 0570-630761 of 06-12415777, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programmaraad Broederen

Binnen deze groep worden allerlei nieuwe initiatieven bedacht om een breed publiek kennis te laten maken met de Broederenkerk en haar geloofsgemeenschap.

Contactpersoon is Ben Schotgerrits, tel. 06-45752587
 

Website

Deze wordt bijgehouden door uw webmaster Frans Gieles, tel0570-630761 of 06-124.15.777 en natuurlijk per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geeft u mutaties in uw werkgroep svp aan hem door, want hij beheert ook het adressenbestand van de medewerkers.
 

Welkomstgroep

Deze groep verwelkomt de kerkgangers namens de geloofsgemeenschap voor het begin van de vieringen en reikt hen de benodigde boekjes of bundels uit.

Contactpersoon is Theo van Leeuwen, bereikbaar via het secretariaat.