Schrijf u in op onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt tussen twee edities van 't Zout

Jawel! We maken plannen om vanuit de parochie weer met een groep pelgrims naar Lourdes te gaan!

 Hebt u er wel eens over gedacht om een keer op bedevaart naar Lourdes te gaan?  Of bent u er wel eens geweest, maar zou u die mooie ervaring nog een keer willen beleven?

Dan is dit misschien wel de gelegenheid, want van 22-27 september 2022 hopen we weer met een groep parochianen op bedevaart naar Lourdes te gaan.

We hebben een flink aantal plaatsen gereserveerd dus ook voor u is er een plekje vrij.

De reis wordt medisch, verpleegkundig en pastoraal begeleid, dus ook als u eventueel wat zorg nodig hebt  is er hulp mogelijk. We gaan 6 dagen en reizen met het vliegtuig vanaf Maastricht. Van Salland naar Maastricht en terug zorgen we voor busvervoer.

In Lourdes kunt u deelnemen aan de diverse plechtigheden, maar u kunt ook gewoon op uw eigen gemak rondkijken of rust nemen als u daar behoefte aan hebt. En mocht de reis voor u financieel wat problematisch zijn, dan kunnen we daar wellicht ook een oplossing voor bedenken, dus schroom niet om vrijblijvend informatie te vragen, want juist in zo’n situatie kan het heel fijn zijn om er eens even uit te zijn!

 Informatie

Op zondag 24 april is er om 14.30 uur in de parochiezaal van Boerhaar een informatiebijeenkomst voor eenieder die meer over deze bedevaart wil weten.

Verder liggen er in de kerken informatiefolders en kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met één van de volgende contactpersonen:                        

Mariët Kruit                       Wijhe / Boerhaar              tel.  0570-525320

Anja van Reem                 Deventer / Colmschate tel.  0570-657465

Truus Albers                      Schalkhaar                            tel.  06-40987410

Diny Meijerink                  Lettele                                    tel.  06-12644518

Lammie In ’t Veld            Olst / Boskamp                   tel.  06-57038176